Автор: admin
Публикувано на: 22.11.2010 11:19:38

Рейтинг:

SpeedART
Въпреки че SpeedART отдавна предлага тунинг пакети за някои модификации на Porsche Cayenne, немската компания не спира да работи по модела, като на изложението в Есен, което ще отвори врати в края на тази седмица, тя ще покаже проекта си TITAN-EVO.

Пакетът ще се предлага за модификациите Diesel, S Hybrid и Turbo, като той включва агресивен бодикит, 23-инчови джанти CTS-FORGED и двигателен тунинг. По отношение на последния за Cayenne Diesel и Cayenne Turbo се предлагат няколко възможности, докато при Cayenne S Hybrid е само една, с която общата мощността на хибридната система нараства на 450к.с., осигурявайки ускорение от 0-100км/ч. за 5.9сек.

При Porsche Cayenne Diesel мощността на агрегата може да се увеличи с максимум 50к.с., достигайки 290к.с., докато при Cayenne Turbo има възможност двигателят да бъде напомпан с още 100 коня, с което да доставя цели 600к.с. За съжаление, няма информация до какви промени в динамиката са довели подобренията по тези модификации.

Тунинг специалистите от SpeedART са предвидили и нова изпускателна система, чиито накрайници се вграждат в задната броня. При нея има възможност за настройка на звука, но тя се предлага само при модификациите S Hybrid и Turbo.

Галерия SpeedART TITAN EVO
SpeedART продължава работата си по Porsche Cayenne
SpeedART продължава работата си по Porsche Cayenne
SpeedART продължава работата си по Porsche Cayenne
Читателски коментари

engine222 2011-04-27 20:43:00 0 отговори

engine222

Това е една уникална кола,но като е тунингувана е още по готина!!!

Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg