Автор: admin
Публикувано на: 23.09.2010 11:21:39

Рейтинг:

Porsche
Освен 911 Carrera GTS, немската компания Porsche е подготвила още една нова модификация на модела 911 за предстоящото изложение в Париж, която ще е също толкова интересна за посетителите му.

Porsche 911 Speedster е създаден по случай 25-годишнината на подразделението Porsche Exclusive, чиято функция е да персонализира автомобилите на марката, при желание от страна на клиентите

Кабриолетът е получил нов бодикит, боядисани в черно детайли и опушени светлини. Моделът може да бъде поръчан само в два цвята на каросерията, които са синият Pure Blue и белият Carrara White.

Интериорът на Porsche 911 Speedster е съобразен напълно с външния му вид, като основният черен цвят се допълва от синьо или бяло, в зависимост от цвета на купето, за да е в тон с него. Седалките са спортни, а на облегалките им има надписи „Speedster”.

Двигателят на автомобила е 3.8-литров, с мощност 408к.с., и е комбиниран със седемстепенна PDK трансмисия с двоен съединител и диференциал с ограничено приплъзване, предаващи задвижването към задните колела. Освен това, в оборудването са включени карбоно-керамична спирачна система и адаптивно окачване.

От Porsche 911 Speedster е предвидено да бъдат произведени само 356 бройки, цифра която се асоциира с първия автомобил на марката с обозначение „Speedster” - 356 Speedster, а цената на всяка една от тях в Германия ще е 201 682 евро.


Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg