Автор: admin
Публикувано на: 28.09.2010 10:28:31

Рейтинг:

Porsche
След като е работил 5 години в Gemballa, но в последствие нейният основател изчезва и бъдещето на тунинг компанията става неясно, руснак, познат като Мердад, основава свое перформанс студио.

Компанията е базирана във Великобритания и е наречена Merdad, а само няколко месеца след нейното основаване вече виждаме първия и проект и то не какъв да е, а купе версия на Porsche Cayenne с две врати.

Руснакът и неговия екип ще представят официално проекта си Porsche Cayennе 902 Coupe на изложението MPH Prestige & Performance Motor Shоw в Лондон, но все още не са известни много подробности за него.

Ясно е, че мощността на двигателя е нараснала от 550 на 750к.с., което ако е истина превръща автомобила в най-мощния за момента Cayennе от новото поколение. Според Merdad, ускорението от 0-100км/ч. с него става за 4.4сек.

Освен силно модифицирания външен вид на автомобила, от Merdad твърдят, че са извършили и доста големи промени по интериора на автомобила. За съжаление обаче няма негови снимки и ще трябва да почакаме, за да го видим.

Галерия Merdad Cayenne 902
Porsche Cayenne превърнат в купе
Porsche Cayenne превърнат в купе
Porsche Cayenne превърнат в купе
Читателски коментари
Твоят коментар
Избери самоличност
Регистриран потребител: Посетител Анонимен:

Потребителско име:

Парола:

Произволно име:

URL адрес: http://

Login with Facebook
Коментар:
Проверка:
CAPTCHA

Въведи кода от картинката:

Нашите спонсори



Последни галерии
autoblog.bg | motoblog.bg | travelblog.bg | mamablog.bg | fashionblog.bg | techblog.bg | funny.bg